Якщо з якоїсь причини ваше фото робочого простору зникло з системи. Також якщо ви зробили зміни у вашому кабінеті Google з фото або ім'ям і ця інформація не підтягнулась до робочого простору, будь ласка, вийдіть із системи та знову увійдіть у веб-версію NetHunt
💡Зверніть увагу: Що ці оновлення на боці Google можуть оновитись приблизно протягом доби.
Чи можливо змінити фото профілю не на боці Google
Звичайно, ви можете додати вашу світлину, змінити вашу світлину, або видалити її. Ось що потрібно зробити для цього:
Перейдіть в Налаштування.
Далі Управління обліковим записом.
Натисніть на вашу світлину та оберіть дію з нею.
Далі натисніть "Зберегти".
Не знайшли відповідей, які шукали? Пишіть нам у чат підтримки прямо з CRM!
А також доєднуйтесь до спільноти однодумців в нашому телеграм каналі.


